enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa Abide Kavşağına ilave yapılan Karaköprü Viyadüğü trafiğe açıldı

Şanlıurfa Abide Kavşağına ilave yapılan Karaköprü Viyadüğü trafiğe açıldı

Şanlıurfa Abide Kavşağına ilave yapılan Karaköprü Viyadüğü trafiğe açıldı
15.10.2022 16:12
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağının Karaköprü Viyadüğünü kontrollü olarak araç trafiğine açtı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı şehir merkezine nefes aldıracak.

BEYAZGÜL: ABİDE KAVŞAĞININ KARAKÖPRÜ VİYADÜĞÜNÜ ARAÇ TRAFİĞİNE AÇTIK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Abide Kavşağının Karaköprü Viyadüğü tamamlanması gereken süreden 55 gün önce açılmış oldu. Diğer viyadüğü de vaktinden önce inşallah açmış olacağız. Böyle güzel bir hizmeti Allah bize nasip ettiği için Allah’a hamd ediyoruz. Bizim aşkımız Şanlıurfa’ya hizmet yolunda ölünceye kadar devam edecek. Şanlıurfa’ya aşkla ibadet etmeyi bir ibadet olarak biliyoruz. Köprümüzün sağ kısmını inşallah geçeceğiz. Bundan sonra vatandaşlarımız da buradan geçmiş olacaklar. Sol tarafı da açmış olduğumuzda köprü tamamlanmış olacak. Sol tarafı da inşallah en kısa sürede açılmış olacak. Bu hizmet hemşehrilerimizin beklediği bir hizmetti. Burada yığılmalar oluyordu. Gaziantep girişi tarafında yığılmalar oluyordu. Bundan sonra o yığılmalar bitmiş olacak. Yolumuza devam edeceğiz. Hem de Şanlıurfa’daki hizmet yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ABİDE KAVŞAĞI BİRKAÇ DAKİKA İÇİNDE GEÇİŞİ SAĞLAYACAK”

Araçla köprüden geçiş yapan Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’nın bu hizmete ihtiyacı vardı. Vatandaşlarımız buradan geçmek için dakikalarca bekliyorlardı. Şimdi birkaç dakika içerisinde geçmiş olduk. Bundan sonra Balıkayağı Bulvarında ve devamı yapma noktasında da aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Abide Kavşağının tamamlanan ve araç trafiğine kontrollü olarak açılan Karaköprü Viyadüğünü inceleyen Başkan Beyazgül önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya çok önemli hizmetlerin ve Şanlıurfa’ya kazandıracağımız büyük projeleri aktaracağız. Şanlıurfa çok büyük bir değişim yaşayacak. Her alanda bu değişimi hissedeceğiz. Şanlıurfa buna değer” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da bayram hazırlıkları tamam!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.