enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5148
EURO
34,9317
ALTIN
2.434,85
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Şık, sundukları hizmetleri anlattı

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Şık, sundukları hizmetleri anlattı

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Şık, sundukları hizmetleri anlattı
19.10.2022 12:27
0
A+
A-

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Şık, 210 yataklı hastanede Siverek halkına hizmet üretirken daha kaliteli nasıl sağlık hizmeti sunarız anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi, hastane çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık üç yüz bin nüfusa hizmet veren 210 yataklı hastanede 39 yoğun bakım yatağı ile Siverek halkına hizmet verdiklerini belirten Şık, hastane ile ilgili şu bilgileri aktardı:

“Hastanemizde 39 yoğun bakım yatağımız var. Bu yoğun bakım yataklarımız 13 yeni doğan 10 erişkin, 10 cerrahi ve 6 çocuk yoğun bakım yatağıdır.  Hastanemizde çeşitli branşlarda hizmet verilmekte hem dâhili hem cerrahi branşlarda hem randevulu hem randevusuz hasta muayene edilmektedir. Acil uzmanı ve pratisyen hekimler Acil serviste her gün 7-24 hizmet vermektedir. Bununla birlikte nöbetçi Çocuk (pediatri) uzmanı ve nöbetçi dâhili uzmanlarımız hastanemizde 7/24 hizmet vermektedirler. Hastanemiz genel olarak il merkezini hasta sevk etmeme amaçlı çalışmaktadır.”

İl Sağlık Müdürlüğünün desteğiyle hastanede MR, tomografi, kemik dansimetre, mamografi ve röntgen hizmetlerinin 7-24 verildiğini kaydeden Şık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hastanemizde bulunan tüm uzmanlarımız sadece randevulu değil, randevusuz hastalara da bakarak Siverek halkının muayene ihtiyaçlarını gidermekte 6 odalı ameliyathanemizde yapılan özellikli ameliyatlar ile il merkezine sevklerin önüne geçilmektedir. Hastane idaresi olarak ve aynı zamanda hastanedeki diğer yöneticilerimiz olarak tek görevimizin buraya gelen hastalarımızın konforlu bir sağlık hizmeti alması, aynı zamanda sağlık çalışanlarımızın da 7/24 yanlarında olarak burada konforlu bir sağlık hizmeti üretmeleri için yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacındayız. Sağlık çalışanlarımızla birlikte çalışırken burada bir ekip olduğumuzu birlikte bu hizmeti ürettiğimizi her zor şartlarda bizim de yanlarında olduğumuzu hissettirmek en büyük amacımız ve görevimizdir. Tüm sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı buradan bir teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten gece gündüz demeden yoğunluk demeden herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir. Biz Siverek halkına hizmet üretirken her gün daha fazla neyi yapabiliriz, daha kaliteli nasıl sağlık hizmeti sunarız bu amaçla çalışıyoruz”.

HABERLER  Son 24 saatte korona virüsten 15 kişi hayatını kaybetti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.