enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Fakıbaba-Akşener görüşmesinde “Yumurtalı köfte” detayı

Fakıbaba-Akşener görüşmesinde “Yumurtalı köfte” detayı

Fakıbaba-Akşener görüşmesinde “Yumurtalı köfte” detayı
21.10.2022 07:31
0
A+
A-

AK Parti ve milletvekilliğinden istifa edip İYİ Parti’ye geçeceğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba, Meral Akşener ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı ve “Meral hanım yumurtalı köfte yemeye geliyorum dedi. Yok mu diyecektim” dedi. İfadeler programda yüzleri gülümsetti.

Şanlıurfa’nın yöresel lezzeti yumurtalı köfte siyasete yön veren ilginç bir detay oldu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı yazılı açıklama ile hem partisinden hem milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Karar, ülke gündeminin ilk sırasında yer aldı. Fakıbaba Ajans Urfa’ya yaptığı özel açıklamasında da yeni partisini duyurdu ve İyi Parti ile siyaset kariyerine devam edeceğini açıkladı. Açıklama siyaseti daha da hareketlendi. Gözler bu kez de RTÜK üyesi seçimlerine çevrildi. 

Gündemin adı Fakıbaba olurken, bir TV programına telefon bağlantısı ile katılan Fakıbaba gündemi bir kez daha değiştirecek açıklamalarda bulundu. 

Akşam Gazetesi Yazarı Dr. Taceddin Kutay’ın Fakıbaba’ya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile kaç kez görüştüğünü ve ilk görüşmenin ne zaman gerçekleştiğini sorması üzerine Fakıbaba 15 gün önce görüştüklerini ifade etti ve ilk buluşmanın yumurtalı köfte sayesinde yaşandığını şu sözlerle dile getirdi:

“Niyetim yoktu benim. Ben köye yerleştim. Bana daha önceden haber gönderdi. Dedim ki ‘hayır benim niyetim yok’. Size detayını anlatsam o kadar müthiş tesadüfler oldu ki. Bir arkadaşım gelmişti. İkimizin (Meral Akşener’i kastediyor) ortak tanıdığı. Eşim yumurtalı köfte yapmıştı. O arkadaşım demiş ki Ahmet Fakıbaba’nın eşi çok güzel yumurtalı köfte yapıyor. Bir baktım telefon… Meral hanım dedi ki ‘Yumurtalı köfte yemeye geliyorum’. Yok mu diyecektim.”

Bu ifadeler hem programdaki atmosferi bir anda değiştirdi. Yüzlerde tebessüm oluştu.

HABERLER  Adana’da korkutan deprem
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.