enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5065
EURO
34,9070
ALTIN
2.425,83
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Tatlıses’ten Fakıbaba’ya: Ettiğin küfürleri açıkla!

Tatlıses’ten Fakıbaba’ya: Ettiğin küfürleri açıkla!

Tatlıses’ten Fakıbaba’ya: Ettiğin küfürleri açıkla!
22.10.2022 18:20
0
A+
A-

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba’nın 2014 seçimlerinde Celalettin Güvenç yerine kendisinin aday gösterilmemesine yönelik küfürlerle tepki verdiğini iddia ederek “Aileni katarak ettiğin küfür ve yeminlerini Şanlıurfa halkına ve kamuoyuna açıkla” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın siyasi kariyerinde aldığı son karar ülkeminde yer almaya devam ediyor.

Fakıbaba, AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’yle yola devam edeceğini açıkladı. Bu karar Şanlıurfalı türkücü ve aynı zamanda AK Parti üyesi İbrahim Tatlıses ile kendisini karşı karşıya getirdi. Dün vekil Fakıbaba’ya “Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım” demiş ve bildiklerini bugün açıklayacağını söylemişti.

TATLISES’TEN FAKIBABAYA: KÜFÜRLERİ AÇIKLA

Tatlıses dediğini yaptı ve sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Fakıbaba’nın Ankara’da Gold Otel’de AK Parti eski milletvekili Seydi Eyyüoğlu, Şanlıurfalı bürokrat Habib Aslan, Kasım Hafız ve kod isim kullanarak “İstanbul” dediği isimle bir toplantı gerçekleştirdiğini iddia eden Tatlıses “Urfa ve Türkiye kamuoyu bilgisine! 2014 yılı Ankara Gold Otel’den başlayalım Seydi Eyüboğlu Habib Aslan, Kasım Hafız ve İstanbul (kim olduğunu sen iyi bilirsin) ile bir arada bulunduğun o meclisteki konuşmanı açıklıyorum. Celalettin Güvenç ile aranızdaki belediye başkan aday adaylığınız yarışında, yukarıda bahsettiğimiz meclis huzurunda Celalettin Güvenç lehinde adaylıktan çekilmeyeceğine dair ana avrat ettiğin küfürlü söylemlerin ile ben Celalettin Güvenç ile grupta el kaldırmam kaldırırsam sarılmam, öpüşmem, dediğin halde bu küfürleri ve yeminleri ettikten sonra grupta gidip elini kaldırarak, sarılıp öpüşerek, kendisi ile yanyana verdiğin görüntüleri, her seferinde aileni katarak ettiğin küfür ve yeminlerini Şanlıurfa halkına ve kamuoyuna açıkla” dedi.

HABERLER  Kovid-19 aşılama oranı en düşük il Şanlıurfa'da aşı olana hediye çeki

Vekil Fakıbaba’dan bu iddialara henüz yanıt gelmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.