enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da yaralı halde bulunan köpek tedavi altına alındı

Şanlıurfa’da yaralı halde bulunan köpek tedavi altına alındı

Şanlıurfa’da yaralı halde bulunan köpek tedavi altına alındı
23.10.2022 20:27
0
A+
A-

KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından ormanlık alanda yaralı halde bulunan köpek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yardımıyla tedavi edildi.

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Şanlıurfa İl Temsilciliği üyeleri tarafından ormanlık alanda  yaralı halde köpek bulundu.

Yaralı köpek KİHAYKO ekipleri tarafından, gerekli muayene ve tedavisi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tedavi altına alınan yaralı köpek, tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.

KİHAYKO Şanlıurfa İl Temsilciliği sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Hayvanlar da tıpkı bizler gibi yeryüzünün sakinleridir. Onların da yaşama,korunma,barınma gibi temel hakları olduğunu unutmayalım.

Varlık alemine sevgi, şefkat ve ibret nazarıyla bakalım.Hiçbir canlıyı incitmeyelim.Özellikle kış şartlarında hayvanlara karşı daha duyarlı olalım.

Ormanlık alanda yaralı halde bulduğumuz canımızı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yardımıyla kurtardık. Tedavileri yapıldı, şuan çok mutlu, biz de mutluyuz. Bu ne ilk ne de son vaka; Korunmaya muhtaç, sokakta yaşamayacak durumda olan veya yaralı yada hasta olup tedavi sürecine aldığımız hayvanlarımızı barındırabileceğimiz bir alanımız yok maalesef.

 Bu konunun çözümü için de ilgili, yetkili kurumlarımızdan destek bekliyoruz. Hayvanlar da tıpkı bizler gibi yeryüzünün sakinleridir. Onların da yaşama,korunma,barınma gibi temel hakları olduğunu unutmayalım. Varlık alemine sevgi, şefkat ve ibret nazarıyla bakalım.Hiçbir canlıyı incitmeyelim.Özellikle kış şartlarında hayvanlara karşı daha duyarlı olalım.”

HABERLER  Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı Genel Kurulu gerçekleştirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.