enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5592
EURO
34,9748
ALTIN
2.448,66
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı iddiaları sert dille yalanladı

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı iddiaları sert dille yalanladı

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı iddiaları sert dille yalanladı
30.10.2022 11:41
0
A+
A-

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yönetimine PKK, FETÖ ve HDP ile iltisaklı kişilerin alındığını iddia etti. AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları sert bir dille yalanladı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın, bir televizyon programında AK Parti Ceylanpınar İlçe yönetimine PKK, FETÖ ve HDP ile iltisaklı kişilerin alındığını iddia etmesi tepkilere neden oldu. AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Canpolat’a tepki gösterildi.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Güya sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızı düşündüğünü ve 2023 seçimlerini kaybedeceğiz diye endişe ettiğini söyleyen bu zat, nereden edindiği çokça belirsiz olmayan fişleyici ithamları kamuoyuyla paylaşarak aslında partimizi kendisi sıkıntıya koymuştur” denildi.

Canpolat’ın parti yönetimini hedef aldığını ve ilçenin huzurunu bozmaya yönelik provokasyonda bulunduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Bir yerlerden edindiği karalama amaçlı fişleyici bilgileri öne sürerek doğrudan parti yönetimimizi hedef almış ve ilçemizin huzurunu bozmaya yönelik provokasyonda bulunmuştur. Parti teşkilatımızın üyelerini PKK, FETÖ ve HDP ile iltisaklı olarak göstererek fişleyen bu zat, en çok muhaliflerin ekmeğine yağ sürmüştür. Zira kullandıkları bu ayrıştırıcı ve bölücü dil, sergiledikleri bu davranışlar, Ak Partili vatandaşlarımızı küstürmeye yönelik olup uzun bir süredir ilçemizde sağlanmış olan huzur ortamını sabote etmeye ve Partimize gönül vermiş seçmenimizin muhalif partilere yönelmesine zemin oluşturmaya yöneliktir.

Söz konusu TV programında gösterilen ve bu vesileyle sahte hesaplar üzerinden kamuoyuyla paylaşılan fişleme belgesiyle, evrensel bir ceza hukuk normu olan ‘şahsilik’ ilkesinin çiğnendiği aşikârdır. Bir şahsın yakınları yüzünden karalanması ve itham edilmesi açık bir insan hakkı ihlalidir. Bu konuda ismi geçen üyelerimiz, hukuk yoluyla haklarını arayacak ve sorumlu kişilerden hesap soracaktır.

HABERLER  Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 22 kişi hayatını kaybetti

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ı ve onun destekçi olan sosyal medya hesaplarını, ilçemiz AK PARTİ Başkanlığı ve yönetimi hakkında sarf ettiği haddini aşan sözlerinden dolayı ve üyelerimizi fişleyici tutumlarından dolayı şiddetle ve nefretle kınıyoruz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.