enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da İyi Parti’ye katılımlar devam ediyor

Şanlıurfa’da İyi Parti’ye katılımlar devam ediyor

Şanlıurfa’da İyi Parti’ye katılımlar devam ediyor
05.11.2022 19:42
0
A+
A-

İYİ Parti’ye son dönemlerde katılımlar devam ediyor.

Son olarak önceki dönem Bakanlarından Ahmet Eşref Fakıbaba’da partisinden ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’ye katılmıştı. Bugün ise Mali Müşavir, Bilirkişi ve İnsanı Fehime ÇOBAN AVCI İYİ Parti rozetini taktı.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında gerçekleşen katılımda Fehime ÇOBAN AVCI, parti rozetini İl Başkanı Fedai ÇAKMAKLI’dan aldı. Başkan ÇAKMAKLI şunları belirtti: “Biz İYİ Parti olarak ülkemizin her anlamda toparlanması, adalet mekanizmasının oluşturulması, ekonomik kalkınmanın sağlanması için hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elbette bu işlerin başarılması bir ekip işine bağlıdır.

Ülke genelinde olduğu gibi partimize her geçen gün bireysel ve kitlesel katılımlar olmaktadır. Bugün de İl Başkanlığımızda parti rozetini taktığımız Şanlıurfa’da daha evvel de siyaset ile iştigal etmiş Mali Müşavir, Bilirkişi ve İş insanı Fehime ÇOBAN AVCI partimize katılarak bizlere destek olmuştur. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyerek, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İYİ Parti ailesine katılan Fehime ÇOBAN AVCI ise şunları kaydetti: “Her şeyden ziyade İYİ olacağına inandığım için buradayım. Ülkemizin çok ciddi manada bir değişime ihtiyacı var. Değişimlerin temeli de kadınlar eli ile olur. Bir kadın olarak, kadın bir genel başkan ile birlikte yol yürümek, katkı sunmak benim için ciddi bir mutluluk kaynağıdır.

Demokrasi’ye söz de, lafta ve isimde değil, öz de inanmış biri olarak bu demokratik ortamda saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde başta şehrimize ve genel de ise ülkemize hizmet etmek için ben de milletin bizi çağırdığına inananlardanım” dedi.

HABERLER  Seyyar sandıklara ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.