enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
ALTIN
2.497,50
BIST
9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

ŞUTSO’nun başkanı belli oldu

ŞUTSO’nun başkanı belli oldu

<strong>ŞUTSO’nun başkanı belli oldu</strong>
06.11.2022 13:21
0
A+
A-

ŞUTSO’nun başkanı belli oldu. Seçimi Mehmet Doğan Yetim kazandı.

Şanlıurfa’da kentin gidişatı, istikbali, istikrarı açısından son derece önemli olan bir seçim gerçekleştirildi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin geçen hafta belirlenmesinin ardından bugün odanın yeni yönetim kurulu için seçim yapıldı.

Meclis üyeliğini kazanan 77 isim, bugün ŞUTSO’nun yeni başkanını ve yönetimini belirlemek için sandık başına gitti.

Mevcut başkan İbrahim Halil Peltek ve Mehmet Doğan Yetim’in başkanlık için yarıştığı seçimde yönetim kurulu başkanının yanı sıra disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi de yapıldı.

Seçimde oy verme işlemi saat 10.00’da başladı. Oy verme işlemi saat 14.00’a kadar sürdü. Ardından oy sayımına gidildi.

2 OY FARKIYLA YARIŞI ÖNDE BİTİRDİ

Mehmet Doğan Yetim, mevcut başkan İbrahim Halil Peltek’in elde ettiği 37 oya karşı 39 meclis üyesinin desteğini alarak ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Mehmet Doğan Yetim, seçim sonucunun Urfa’ya hayırlı olmasını diledi. Yetim, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk açıklamada, şunları kaydetti:

“Seçimin sonucu şehrimize, ticaret sanayi odamıza hayırlı olsun. 15 bin tane üye. Hizmet bize düştü. Bugüne kadar başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Aynı zamanda ben de başkan yardımcısı olarak görev yapıyordum. Bundan sonra şehrimizin sanayisini, turizmini, tarımını geliştirmek için gece gündüz demeden 77 tane meclis üyemizle birlikte, kardeşlik içerisinde görevimize devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun.”

ŞUTSO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Doğan Yetim (Başkan). Mustafa Taş, Mustafa Zahit, E.Sabri Akaltun, Bedir Süzer, Ahmet Önkol, Metin Ilengiz, Yılmaz Güvenç, Reşit Yıldız, Ömer Faruk Gayberi, Mehmet Çetin.

HABERLER  Türkiye'de kış saati uygulaması yeniden gündemde
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.