enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Urfa’da organ bağışı standı kuruldu

Urfa’da organ bağışı standı kuruldu

Urfa’da organ bağışı standı kuruldu
10.11.2022 10:39
0
A+
A-

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme standı açıldı. Organ bağışı farkındalığını geliştirmek amacıyla kurulan stantta bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle bilgilendirme standı kuruldu.

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde kurulan stantta, hastane çalışanları hasta ve hasta yakınlarına broşürler dağıtarak, bilgilendirmeler yaptı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Anestezi Uzm. Dr. Emre Emik konuya ilişkin yaptığı açıklamamada şu ifadelere yer verdi:

“ 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz hastanemiz bünyesinde kurduğumuz standımızda organ bağışının tanıtımı için burada toplandık. Organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak ve toplumumuzu bilgilendirmek amaçlı böyle bir organizasyonla birlikteyiz.Organ bağışı önemini artık bütün dünya kavramış durumda. Organ bağışı konusunda istediğimiz düzeyde halen değiliz. Bunun için eğitimlerimiz Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde çok güzel organizasyonlarımız devam ediyor. Toplumumuz zaten yardımlaşmayı seven çok merhametli, çok yardımsever bir toplum. Bu konuda da insanlarımızın duyarlı olacağını biliyoruz, fakat bilgilendirmeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum”

HABERLER  Şanlıurfa'da Üroonkoloji Kongresi gerçekleşti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.