enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da SMA hastası Bekir bebek için kampanya başlatıldı

Şanlıurfa’da SMA hastası Bekir bebek için kampanya başlatıldı

Şanlıurfa’da SMA hastası Bekir bebek için kampanya başlatıldı
21.11.2022 13:06
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yaşayan SMA hastası 9 aylık Bekir bebek, tedavi için yardımseverlerden destek bekliyor.

Şanlıurfa’da SMA hastası 9 aylık Bekir Uçar bebeğin tedavi masraflarına katkı vermek için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı.

SMA1 hastalığının pençesinde ölüm kalım savaşı veren 9 aylık Bekir’in babası Aziz Uçar, oğlunun tedavi masraflarını karşılayamadığı için yetkililerden ve tüm Şanlıurfa halkından yardım istedi.

Kampanyaya desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür eden baba Aziz Uçar, “Ali Şelli parkından başlayarak belirli mesafelerle Balıklıgöl Platosuna kadar stantlarımız açılmış durumda. Oğlumun hastalığı şu anda ilerliyor. Tüm Şanlıurfa halkının duasını ve yardımını bekliyorum. Günden güne nefes almaktan güçlük çeken minik bebek Bekir’in acilen tedavisine başlanması gerekiyor. Tüm Şanlıurfalıların SMA1 hastası Bekir’e umut olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde tüm Şanlıurfa’yı derinden üzen Tuğrul bebeğimizi ne yazık ki kaybettik. Bari Bekir’imizi yaşatalım” dedi.

SMA DEĞİL BEKİR KAZANACAK!

Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa hipodromunda çalışan baba Aziz Uçar, 1 yıllık ücretsiz izne ayrılarak oğlu için başlatılan yardım kampanyasını takip ediyor. SMA hastası Tuğrul bebeğin hayatını kaybettiğini hatırlatan baba Uçar, “Hiç olmazsa Bekir bebek için nefes olalım. Bekir de Şanlıurfa’nın oğlu. Bekir’in hastalığı çok ileri seviyede SMA1, o yüzden zamanımız çok kısıtlı. Halkımızın desteklerini bekliyoruz. Herkes empati kurmalı, bu sizin de başınıza gelebilir. Sizin de evlatlarınız var. Hep birlikte Bekir bebeğimize bir nefes, bir umut olalım” ifadesini kullandı.

HABERLER  Urfa temsilcisi 3 puanı tek golle aldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.