enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Baydilli: En fazla yeşil alana sahip ilçeyiz

Baydilli: En fazla yeşil alana sahip ilçeyiz

Baydilli: En fazla yeşil alana sahip ilçeyiz
23.11.2022 09:55
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olduklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Vakfı’nın (ŞANVAK) düzenlediği sohbet programına katılarak ŞANVAK Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karahan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Baydilli programda ilçede yapılan alt yapı çalışmaları, sanat ve kültür faaliyetleri ile çevre düzenlemesi hakkında katılımcılara bir sunum yaptı.

Metin Baydilli, “850 bin öğrencinin yaşadığı ilçede kadın, genç ve çocuklara yönelik birçok projeyi hayat geçirdik ve projelerimiz devam ediyor. Daha yeşil bir ilçe için 2019 yılında 13  park, 2020 yılında 19 park, 2021 yılında 17  park ve 2022 yılında 18  yeni parkı Karaköprü’ye kazandırıp Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olduk” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de özellikle Şanlıurfa’da kitap okuma oranının düşük olduğuna vurgu yapan Baydilli, yaş ortalamasının 20 yaş olduğu ilçenin kültür, sanat ve eğitim alanında Şanlıurfa’nın yüzü olacağını söyledi.

ŞANVAK Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karahan da Karaköprü’de yapılan çalışmaları dinlemek için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ağırladıklarını ve çok güzel bir sohbet gerçekleştiğini dile getirdi.

Baydilli, programda Şanlıurfa Vakfı üyelerine kitap ve dergi hediye etti.

HABERLER  'Yeni Evim' düzenlemesi komisyonda kabul edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.