enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5289
EURO
34,9614
ALTIN
2.425,71
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da eğitimin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı

Şanlıurfa’da eğitimin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı

Şanlıurfa’da eğitimin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı
24.11.2022 11:52
0
A+
A-

ÖĞ-DER Şanlıurfa Şubesi tarafından ‘Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Panel’ düzenlendi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şanlıurfa Şubesi tarafından, ‘Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ konulu panel yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlen programa öğretmenler ve ilgililer katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasıyla devam etti.

ÖĞ-DER Şanlıurfa Şube Başkanı Yunus Yeğin, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Panelimizin güvenli nesiller yetiştirmesine katkı sağlamasını umuyorum.  Toplumda herkesin eğitime ilişkin farklı görüşleri olduğunu biliyoruz. Sorunlara ilişkin düşücelerin farklılaşması özünde alternatif ve zenginlik barındırdığından dolayı çözümü kolaylaştımaktadır. Burada bir farkındalık oluşturma adına panelimize düşünce ve görüşleriyle katkı verecek olan değerli konuşmacılara ve panelimizin moderatörlüğünü üstlenen Prof.Dr. Celil Abuzar hocama ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Panel moderatörü Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celil Abuzar, toplumun en önemli gündem maddesisin eğitim olması gerektiğini vurgulayarak, “Bir toplumun refah seviyesi, gelişmişlik düzeyi eğitime ve eğitim ordusuna verdiği değerle doğru orantılıdır. “ ifadesini kullandı.

Panelde Eğitimciler Birliği Sendikas (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, öğretmenlikte kariyer basamakları hakkından bilgilendirme yaptı.

Özgür Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Özgür-Eğitim-Sen) Şanlıurfa Şube Temsilcisi Vehbi Uzundağ, katılımcılara zorunlu eğitim hakkında bilgiler verirken, Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk-Eğitim-Sen) Şanlıurfa Temsilcisi Muhammed Cihad Durap ise pandemi dönemi eğitimde yaşanan sorunlar hakkında bilgiler aktardı.

Eğitimin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu panel, toplu hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

HABERLER  Milli Eğitim Bakanı beyaz önlük tartışmalarına noktayı koydu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.