enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Münevver Özdemir Hilvan’da Sevenleri ile Buluştu

Münevver Özdemir Hilvan’da Sevenleri ile Buluştu

Münevver Özdemir Hilvan’da Sevenleri ile Buluştu
26.11.2022 20:16
0
A+
A-

TRT Sanatçısı Münevver Özdemir 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Hilvanlılar ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Hilvan Belediyesi işbirliği ile Hilvan Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ, Hilvan İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kılıçarslan, Kamu Kurum Amirleri ve öğretmenler katıldı.

Birbirinden güzel eserler seslendiren TRT Sanatçısı Münevver Özdemir yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. ve ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel program düzenleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

Düzenlenen program sonrası açıklamada bulunan Başkan Bayık; “Bütün zamanların en güzeli olan sevgili çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak ve mutlu yarınlara kavuşturmak için büyük bir özveri ile sınırsız bir çaba içinde olan sevgili öğretmenlerimiz; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutlar, ailenizle sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir yaşam diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu akşam burada bir araya gelmemize vesile olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e ve bu programın oluşmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ hocamız ile Urfamızın gururu TRT Ses Sanatçısı Münevver Özdemir hanımefendiye teşekkür ediyorum. Sözlerimi burada sonlandırırken 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü tekrar kutlar hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERLER  Şanlıurfa’da görev yapan doktor hayatını kaybetti!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.