enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Çok Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Ekonomik kriz muhtaç aileleri ikinci el pazarına yönelttiz

Şanlıurfa’da Ekonomik kriz muhtaç aileleri ikinci el pazarına yönelttiz

Şanlıurfa’da Ekonomik kriz muhtaç aileleri ikinci el pazarına yönelttiz
26.11.2022 14:00
0
A+
A-

Son yıllarda Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz dolayısıyla Akçakale’de bulunan tarım işçileri, işten gelir gelmez maddi sıkıntılar yüzünden alamadıkları kıyafetleri ancak ikinci el pazarından alabiliyor.

AKÇAKALE –Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yaşayan tarım işçileri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde bulunan ikinci el pazarında çocuklarına kıyafet ve ayakkabı alarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Soğuk hava şartlarının da beraberinde getirdiği kıyafet sorunu ile birlikte burada satılan kıyafetleri ucuz yollu elde ettikleri mont ve kazakları almaya çalışıyorlar.

Pazarda satılan montlar 50 TL, kazaklar 20 ile 30 TL arasında değişiyor. Ayakkabılar ise kalitesine göre 20 liradan başlayıp 100 liraya kadar çıkıyor.

Ekonomiye bağlı olarak alım güçlerinin düştüğünü belirten tarım işçileri, yeni kıyafet ve ayakkabıların fiyatını yüksek buldukları için ancak ikinci el pazarından ihtiyaçlarını karşılayabildiklerini ifade ettiler.

HABERLER  Urfa’da şafak vakti ‘torbacı’ operasyonu! 61 gözaltı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.