enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şehit Alkan’ın ismi Akçakale’de yaşatılacak

Şehit Alkan’ın ismi Akçakale’de yaşatılacak

Şehit Alkan’ın ismi Akçakale’de yaşatılacak
26.11.2022 07:45
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen Münevver Özdemir ve Urfa Ahengi Grubu’nun konserinde bir konuşma yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan’ın ismini bir caddeye vereceğiz” dedi.

Suriye’nin kuzeyinden YPG/PKK’lı teröristlerce Gaziantep’in Karkamış ilçesine düzenlenen roket-havanlı saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan’ın adı Akçakale’de yaşatılacak.

TRT Sanatçısı Münevver Özdemir ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi Grubu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Akçakale Belediyesi tarafından düzenlenen müzik şöleninde konser verdi. Akçakale Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ, meclis üyeleri, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı konsere Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da görüntülü telefon bağlantısı ile katıldı.

Öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Yalçınkaya şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ı da anarak “Karkamış’ta şehit olan Ayşegül Alkan’ı rahmetle yad ediyoruz. Kararının aldık, bir caddeye ismini vereceğim. Ailesini de ziyaret edeceğim” dedi.

Başkan Yalçınkaya sanatçı Özdemir ve Urfa Ahengi Grubu’na da teşekkür etti.

Konserde sevilen türküler seslendirildi ve halaylar çekildi. Ardından katılımcılara çiğköfte ikram edilirken öğretmenlere de hediyeler verildi.  

Öte yandan Başkan Yalçınkaya’nın eşi Türkan Yalçınkaya, Sanatçı Özdemir’e günün anısına da hediye verdi.

HABERLER  'Orta Gelirliye Konut Projesi' bugün açıklanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.