enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

İktidar ve muhalefet arasında “Şanlıurfa” atışması! “Umarım masal anlatmaz!”

İktidar ve muhalefet arasında “Şanlıurfa” atışması! “Umarım masal anlatmaz!”

İktidar ve muhalefet arasında “Şanlıurfa” atışması! “Umarım masal anlatmaz!”
30.11.2022 22:13
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 Aralık’ta düzenleyeceği Şanlıurfa ziyaretine ilişkin “Vizyon Şanlıurfa’da” derken CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise “Umarım gidip Şanlıurfa halkına bir kez daha masal anlatmaz” diyerek Urfa’nın sorunlarını anlattı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık’ta Şanlıurfa’dan ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise aynı gün önemli açıklamalar yapması beklenen İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısı için İstanbul’dan ses yükseltecek.

KILIÇDAROĞLU: 3 ARALIK’I BEKLE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında “Dünyaya da seslenmek isterim; Seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, çevrecilikte, hayvan haklarında rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya sen de 3 Aralık’ı bekle” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BAY KEMAL, VİZYON URFA’DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenerek “Ayın 3’ünde açıklama yapacakmış. Bay Kemal, ayın 3’ünde biz de Şanlıurfa’dayız, biz de oradan açıklamamızı yapacağız. Sen açıklamanı yaparken, fırsat bulurken bizi de takip et. Bak bakalım Şanlıurfa’dan ses nasıl geliyor? Sendeki sese benziyor mu, benzemiyor mu? “Vizyon nerede? Vizyon Şanlıurfa’da. Oradan göreceksin” dedi.

CHP’Lİ SALIK: UMARIM ŞANLIURFA HALKINA MASAL ANLATMAZ

İki ismin aynı gün yapacağı açıklamalar merak konusu olurken siyasetin ana gündemi de Şanlıurfa oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Urfa ziyaretine dair açıklamalar yaparak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 Aralık’ta düzenleyeceği Şanlıurfa ziyaretine ilişkin de şunları söyledi:

“Erdoğan 3 Aralık’ta Şanlıurfa’da olacakmış. Umarım gidip Şanlıurfa halkına bir kez daha masal anlatmaz. Biz geçen hafta oradaydık ve vatandaşların sorunlarını doğrudan dinledik. Erdoğan bilmez, gitse de dinlemez. Onun için bir kısmını anlatayım:

HABERLER  Şanlıurfa akşamları hayalet kente dönüşüyor!

Şanlıurfalı vatandaşlarımızın elektrik ve sulama suyu sorunları var, maliyet artışlarından dolayı ürünler zararına satılır oldu. 15 bin abonenin elektriği kesik. Zararına satış yapan üretici faturasını ödeyemiyor, zar zor hayatını idame ettiriyor. Üretici, üretmekten vazgeçiyor.

Erdoğan bu sorunlar için bir çözüm açıklayacak mı? Biz, Şanlıurfalı vatandaşlarımıza bu sorunları nasıl çözeceğimizi anlattık. Peki Erdoğan bu sorunları dinleyecek mi, çözüm yollarını açıklayacak mı? Yoksa yine hayal satıp, masal anlatıp dönecek mi, göreceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.