enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Başkan Kuş’tan 3 Aralık mesajı

Başkan Kuş’tan 3 Aralık mesajı

Başkan Kuş’tan 3 Aralık mesajı
03.12.2022 09:06
0
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, toplumun dezavantajlı kesimlerinin başında gelen engelli bireylere destek olmaya, hayatlarını kolaylaştıracak yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kuş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm bireyler gibi kamusal hizmetlere ulaşmaya, eğitim, sağlık, spor gibi faaliyetlerden yararlanmaya hak sahibidir. İster bedensel, ister zihinsel olsun tüm engelli bireylerin birer insan olduğunu unutmadan, onlara pozitif ayrımcılık yapmak, toplumun olduğu gibi yerel yönetimlerin de önde gelen sorumluluklarından biridir.

Bu anlamda Eyyübiye Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetler her geçen gün artmakta ve onların hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Tekerlekli ve akülü sandalye desteği başta olmak üzere, engelli vatandaşlarımızdan maddi imkânı yeterli olmayanlara ayni desteklerimizin yanında, kamusal hizmet alanlarımızda onların rahatlıkla ulaşımını sağlayacak tedbirleri almaya, yapılan hizmetlerin, yatırımların ulaşılabilir olmasına azami ölçüde riayet etmekteyiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki devletimiz de bugün geçmişe kıyasla daha çok engelli vatandaşlarımızı desteklemekte, maddi manevi her alanda yanlarında yer alarak, onların kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürmesini temin etmektedir.

Engelli vatandaşlarımıza yaklaşımımız, onları birer kardeş olarak görmemizi, insani, vicdani ve ahlaki sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmemizi gerektirmektedir. Toplumda farkındalık oluşturmak ve engelli bireylerimizin hayatlarını biraz daha kolaylaştırmak üzere belirlenen bu günde, tüm engelli vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyor, ihtiyaçları olduğu her anda yanlarında olmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum.”

HABERLER  Türk Kardiyoloji Derneği’nin toplantısı bu kez Harran Tıp’ta yapıldı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.