enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,7604
ALTIN
2.491,29
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Urfa temsilcisi yükselişini sürdürdü

Urfa temsilcisi yükselişini sürdürdü

Urfa temsilcisi yükselişini sürdürdü
04.12.2022 14:18
0
A+
A-

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 15. haftasında sahasında karşılaştığı Entegre Solar Elazığspor’u 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 15. haftasında kendi evinde Entegre Solar Elazığspor ile karşılaştı.

Faruk Çelik Stadı’nda oynanan  maç saat 14.00’da başladı.

Karşılaşmada hakem Melis Özçiğdem düdük çaldı. Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Atakan Tutan, Özçiğdem’in yardımcılıklarını yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem görevini ise Oğuzhan Hamitoğlu üstlendi.

İki takım da maçın ilk yarısında buldukları fırsatları gole çeviremeyince takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarıda taraftarının da desteğini arkasına alan Urfa temsilcisi 65. dakikada etkili oyunu ile penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Muhammed Raşit Şahingöz topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

Gollün ardından baskısını daha da artıran kırmızı siyahlı ekip  84. dakikada Kubilay Akyüz ile farkı ikiye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında ise fark isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor Emirhan Korkmaz’ın 90+2’de bulduğu gol ile maçın skorunu belirledi. Üç puanı üç gol ile alan Urfa temsilcisi bu galibiyet ile yenilmezlik sayısını da 3’e çıkardı.

Urfa temsilcisi, puanını 29’a çıkartarak sıralamada 3. sıraya yükseldi. 18 puanlı Entegre Solar Elazığspor 10. sırada kaldı.

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 16. haftasında 11 Aralık’ta deplasmanda Nevşehir Belediye Spor’a konuk olacak.

HABERLER  Urfa’da Kır Düğün Bahçesinde çalışmalar tamamlandı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.