enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

İl Müdürü Gülüm Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladı

İl Müdürü Gülüm Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladı

İl Müdürü Gülüm Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladı
05.12.2022 14:18
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle 112 Acil İstasyonlarını ziyaret ederek, Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli personellerle sohbet etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binasındaki 112 Acil sağlık istasyonlarını ziyaret etti.

 Burada personellerle sohbet eden Gülüm,  verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

 Gülüm, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi:

 “Burada iki istasyonumuz dört nakil birimimiz var. Buradaki arkadaşları ‘1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ nedeniyle ziyaret ederek tebrik ettik. Acil hizmetler yüz akı hizmetlerdir. Acil Sağlık hizmetleri tüm Türkiye’de homojen, çok başarılı oturmuş bir sistem, yeterli ekipman, yeterli araçla, yeterli ambulansla, hizmet eden, sağlık hizmet sunumumuzdaki önemli parçalardan biridir. Bütün Türkiye’de başarıyla eksiksiz dünya standartlarının üstünde bir hizmet anlayışı ile devam etmektedir. Bu sistem dünyada da ilk sıralarda belki de ilk olarak yer almaktadır. Bu hizmetlerin inşallah daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Bu vesileyle; 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmaması ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz.

Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli tüm sağlık çalışanlarımızın ‘Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını’ kutluyorum”

HABERLER  Atama Ve görevden alma kararları resmi gazete'de
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.