enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4673
EURO
34,8120
ALTIN
2.478,60
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Ceylanpınar’da düzensiz göçmenler yakalandı

Ceylanpınar’da düzensiz göçmenler yakalandı

Ceylanpınar’da düzensiz göçmenler yakalandı
07.12.2022 12:34
0
A+
A-

Ceylanpınar’da sınırında etkili olan yoğun sisi fırsat bilip yasa dışı yollarla Türkiye’ye geçmeye çalışan aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 31 göçmen yakalandı. Göçmenlerin geçişini sağlayan 3 şüpheli de gözaltına alındı. Soğuktan üşüyüp bitkin düşen göçmenler karakola götürülürken polis, küçük çocuklara elbise ve ayakkabı verdi, oyuncak hediye etti.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yoğun sisin etkili olduğu akşam saatlerinde sınırdan kaçak geçiş yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti.

Sınır yakınındaki Bahçelievler Mahallesi Kümeevler bölgesine giden polis ekipleri, boş bir bahçede gizlenen 1 erkek, 5 kadın ve 13 çocuk ile karşılaştı. Ensar Mahallesinde ise yabancı uyruklu kadın ve çocukları fark eden polis ekipleri, sayıları 12 olan bu kişilerin de yurda yasa dışı yollarla girdiklerini belirledi.

Göçmenler emniyete götürülürken, polis ekipleri soğuktan üşüyen çocuklara yemek ve su verdi. Polis ayrıca çocuklara yeni elbise, ayakkabı, oyuncak ve çikolata verdi.

Göçmenler daha sonra İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Göçmenlerin yurda kaçak yollarla geçmesini sağladıkları gerekçesiyle 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da bir ekmek fırını ile 11 bina karantinaya alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.