enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’nın “mağara” paylaşımı yeniden gündemde

Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’nın “mağara” paylaşımı yeniden gündemde

Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’nın “mağara” paylaşımı yeniden gündemde
08.12.2022 12:21
0
A+
A-

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in “doğduğu” iddia edilen ve müzeye dönüştürülen mağara konuşulmaya devam ederken, Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’nın yıllar önceki paylaşımı yeniden gündem oldu.

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, daha önce “mağarada doğduğuna” dair açıklaması bulunuyor. Tatlıses, “Benim için mağara çok önemli. Vahiy mağaraya gelmiştir. Bunun için orayı restore edip yapıp turisti çekmeliyiz. Yani o doğduğum mağarayı görsün insanlar” ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses’in Urfa’da “doğduğu” iddia edilen mağara geçtiğimiz günlerde “müze” sıfatıyla turizme kazandırıldı. Sosyal medyada da gündem olan müze, tartışma konusu haline geldi.

Bu tartışmalar sürerken, İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’nın eski bir paylaşımı yeniden gündem oldu.

“Mağarada yılan da doğar maymun da doğar” diyen Adalet Sara, 2017 yılına ait paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mesele mağarada veya evde doğmak değildir. Mağarada yılan da doğar maymun da doğar. Yılanın sarayda doğması onu kral eylemez. Maymunun da evde doğması onu insan eylemez. İnsanın mağarada doğması onu hayvan eylemez. Mesele nerede doğarsa doğsun insan doğup insan kalmaktır”.

HABERLER  Şanlıurfa'da 7 binada karantina kaldırıldı
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.