enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5601
EURO
34,8812
ALTIN
2.435,32
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa temsilcisinin yükselişi kısa sürdü

Şanlıurfa temsilcisinin yükselişi kısa sürdü

Şanlıurfa temsilcisinin yükselişi kısa sürdü
11.12.2022 13:40
0
A+
A-

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Nevşehirspor’a 3-1 mağlup oldu. Şanlıurfa temsilcisinin bu mağlubiyet ile yakaladığı galibiyet serisi de son buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 16. haftasında dış sahada Nevşehirspor ile karşılaştı.

Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 14.00’te başladı.

Maçta hakem Tolga Sancak düdük çaldı. Sancak’ın yardımcılıklarını Halil Altun ve Ömer Karakaya yaptı. Burak Baş, maçta 4. hakem olarak görev üstlendi.

İlk yarının son deplasman maçında kontrollü başlayan Urfa temsilcisi, maçın 11. dakikasında karşı takımın kontra attığında kalesinde golü gördü. Nevşehirspor, Baran Sarka’nın gollü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Nevşehirsporlu oyuncular farkı açmak için Urfa temsilcisinin kalesine yüklendi. 21. dakikada takımı adına bulduğu gol pozisyonunu değerlendiren Dilaver Güçlü, ilk yarının da skorunu belirledi: 2-0.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Karbel Karaköprü Belediyespor aradığı gollü 55. dakikada Muhammed Raşit Şahingöz’le buldu: 2-1. Ancak ev sahibi takımda bir kez daha sahneye çıkan Baran Sarka kendinin 2., takımının ise 3. gollünü atarak durumu 3-1 yaptı.

Kalan dakikalarda maçtan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma ev sahibi takım Nevşehirspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Urfa temsilcisi, bu yenilgi ile 29 puanla 3. sırada kaldı. Puanını 24’e yükselten Nevşehirspor 8. sıraya yükseldi.

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 17. haftasında 18 Aralık’ta sahasında Belediye Derince Spor’u konuk edecek.

HABERLER  Şanlıurfalı sporcu Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.