enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Eyyübiye’ye bir park daha kazandırıldı

Eyyübiye’ye bir park daha kazandırıldı

Eyyübiye’ye bir park daha kazandırıldı
15.12.2022 10:33
0
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın yeni konut alanlarından biri olan Asya Mahallesi’ne bir yeşil alan daha kazandırıldı. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine kısa süre önce başlayan çalışma tamamlandı ve mahallenin görünümü değişti.

Asya Mahallesi’ne son üç yılda kazandırılan dört parka ilave yeşil alanlar oluşturan Eyyübiye Belediyesi, yapımı tamamlanan son yeşil alandaki ağaçlandırma, çimlendirme, aydınlatma ve yapısal peyzaj çalışmalarını tamamladı. Belediyenin kendi atölyesinde ürettiği kent mobilyalarının da yerleştirilmesiyle Asya Mahallesi yaz aylarında nefes alacak bir alana daha kavuşacak.

 Mahallelerindeki boş alanın parka dönüştürülmesinden dolayı büyük memnuniyet duyan Asya Mahallesi sakinleri, yeni yapılanma alanının ortasında kalan kısmın daha önce toz ve çamura neden olduğunu, yapılan düzenleme ile oldukça güzel bir yeşil alana kavuştuklarını belirterek Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 Eyyübiye Belediyesinin yeşil alan miktarını artırmaya yönelik planlamaları sonucu, ilçedeki yeşil alan miktarı son üç yıl içinde 529 bin metrekareden 1 milyon metrekareye yaklaştı.

 Park alanı olarak planlanmış yerlerin dışında atıl ve boş arazileri de düzenleyerek yeşil alana dönüştüren Eyyübiye Belediyesi, park yapma imkânı bulunmayan yerlerde ise kamulaştırma yoluyla arsa üretip park yapma çalışmalarına devam ediyor.

HABERLER  Baydilli: 2023 yılında da Karaköprü'yü kalkındırmaya devam edeceğiz
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.