enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Urfa’da DEVA’lı başkandan Büyükşehir’e teşekkür!

Urfa’da DEVA’lı başkandan Büyükşehir’e teşekkür!

Urfa’da DEVA’lı başkandan Büyükşehir’e teşekkür!
16.12.2022 05:00
0
A+
A-

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı kentte muhalefete yeni bir bakış getirdi ve “Hakkı teslim gerekir” dedi ve Abide Kavşağı’nın kent trafiğini kısmen rahatlattığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa siyasetinde ilk denilebilecek bir hamle DEVA Partisi’nden geldi.

Kentte yanlış olduğunu düşündükleri projeler, mevcut sorunlar ile ilgili eleştirilerini gerek yazılı gerek kitle iletişim araçları ve sosyal medya aracılığı ile gündeme taşıyan Ahmet Tüysüz’den bu kez rakip partiye teşekkür geldi.

AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce kent trafiğini rahatlatmak adına Abide Kavşağı’nda geçtiğimiz ay Karaköprü Viyadüğü ardından da İpekyol Viyadüğü trafiğe açıldı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı’nın yeni haliyle geçiş süresi kısaldı.

DEVA’LI BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

DEVA Partisi İl Başkanı Tüysüz de haksız eleştiri yerine “Herkese hakkını teslim etmek gerekir” düşüncesiyle projede emeği geçenlere şu sözlerle teşekkür etti:

“Abide Kavşağı tüm eleştiri ve eksikliklerine rağmen şehrin trafiğini kısmen de olsa rahatlatmış görünüyor emek verenlere kendi adıma teşekkür ederim. Bu şehre katkı sunan taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Herkese hakkını teslim etmek gerekir.

HABERLER  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gece sağanak yağış nöbetindeydi
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.