enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

Yabir’den banka promosyonuna ilişkin açıklama!

Yabir’den banka promosyonuna ilişkin açıklama!

Yabir’den banka promosyonuna ilişkin açıklama!
22.12.2022 16:45
0
A+
A-

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, banka promosyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yabir, “Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı” dedi.

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, banka promosyonuna dair açıklamalarda bulundu.

Yabir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde “para puan” olarak verileceği duyurulmuştu.

Ancak söz konusu protokol fedakar sağlık personelinin beklentilerini karşılayamamıştır. Bu bağlamda Yetkili sendika olarak İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm ile yaptığımız görüşme neticesinde komisyon üyesi olan Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi olarak yereldeki bütün bankalar ile görüşüp, sağlık çalışanları lehine gelecek iyi bir teklifi kabul edeceğimizi ilettik. Bu kapsamda bankalardan gelecek yeni teklifler değerlendirildikten sonra söz konusu süreç karara bağlanacaktır”.

HABERLER  Örgütten kaçan terörist Urfa’da teslim oldu
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.