enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Urfa’da ‘Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı

Urfa’da ‘Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı

Urfa’da ‘Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı
31.12.2022 10:04
0
A+
A-

Şanlıurfa’da düzenlenen ‘Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’, Vali Salih Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Ayhan,” Yılbaşı tedbirleri kapsamında totalde bin 108 ekip, 6 bin 288 personel olmak üzere 84 hava aracı görevlendirilmiştir.” ifadesini kullandı.

Şanlıurfa’da ‘Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet MüdürüMehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran katıldı.

Ek tedbirlerin ele alındığı toplantıda, İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda yılbaşı güvenlik tedbirlerine yönelik bazı kararlar alındı.

Toplantıya ilişkin konuşan Vali Ayhan, kent genelinde vatandaşların huzur ve güven ortamı içinde yeni yıla girebilmeleri, sağlık, asayiş ve güvenlik hizmetleri başta olmak üzere kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için gereken tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

AYHAN: YILBAŞI GECESİ 6 BİN 288 PERSONEL GÖREVLENDİRİLMİŞTİR

Yılbaşı gecesi kentte binlerce emniyet ve jandarma personelinin görev alacağını belirten Vali Ayhan, şunları kaydetti:

“İl ve ilçe merkezlerimizde 372 ekip, 2 bin 322 emniyet personeli, 3 arama köpeği görev alacak. Jandarma bölgesinde ise 3 bin 963 personel, 650 araç ve 84 hava araçlı ekip sahada olacak. Yılbaşı tedBirleri kapsamında totalde bin 108 ekip, 6 bin 288 personel olmak üzere 84 hava aracı görevlendirilmiştir. Şehir içi ulaşım tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Yeni yıl kutlamalarının beklendiği alanlarda, kamusal alan ve meydanlarda denetimler aralıksız devam etmekte. Trafik kontrollerinde aşırı hız ve hatalı sollamalarda yani trafik kazalarına neden olacak kural dışı davranışların denetimlerine de ağırlık verilecek.”

“YILBAŞI GECESİ SAAT 00.00’DAN SONRA ALKOL DENETİMLERİNE AĞIRLIK VERİLECEK

“Özellikle yılbaşı gecesi saat 00.00’dan sonra alkol denetimlerine ağırlık verilecek.” diyen Vali Ayhan, Urfa 3 milyonluk büyük bir şehir, herkesin yaşam tarzına karışmamız mümkün değil. Özellikle yılbaşı gecesi saat 00.00’dan sonra alkol denetimlerine ağırlık verilecek. Peygamberler ve inanç şehri Şanlıurfa’mızda bu konuda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Alkole karşıyız ama dediğim gibi insanların yaşam tarzlarına neyi tükettiklerine karışmamakla birlikte, bunu kullananlarında çevreye vereceği zararı önlemek bizim görevimiz. “ şeklinde konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Bitkin halde bulunan baykuşlar tedavi altına alındı

“HASTANELERDE YETERİ KADAR NÖBETÇİ DOKTOR VE YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ BULUNDURULACAKTIR”

Hastanelerde yeteri kadar nöbetçi doktor ve yardımcı sağlık personeli bulundurulacağını ifade eden Vali Ayhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Normal gün haricinde o geceye has çalışmalarımız var. Acil Sağlık İstasyonları’nda 188 sağlık çalışanı, İl Ambulans Kontrol Komuta Merkezi’nde 23 personelimiz görevi başında olacak. İl ve ilçe hastanelerimizde de 150 doktor, 748 ebe ve hemşire,  164 sağlık çalışanımız olmak üzere toplamda bin 66 sağlık çalışanı o gece nöbetçi olarak görev alacak. “

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.