enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Erdoğan’dan çiftçilere yeni kredi müjdesi

Erdoğan’dan çiftçilere yeni kredi müjdesi

Erdoğan’dan çiftçilere yeni kredi müjdesi
06.01.2023 14:07
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçiler için yeni destek paketleri açıkladı. Erdoğan, çiftçilere 3 ayrı kredi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere yönelik 3 yeni kredi paketi daha hayata geçirdiklerini söyledi.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Erdoğan, tarımsal üretime önemi verdiklerini vurguladı.

“Vereceğimiz müjdeler ülkemizin toprak muhafızı olan çiftçilerimizi daha da güçlendirmeyi amaçlıyor” diyen Erdoğan, yeni kredi paketlerini şöyle sıraladı:

” İlk olarak Çiftçi Destek Kredisi’ni uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Hasat dönemi yapılacak harcamalar için kullanılacak. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek bu kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır.

İkinci müjdemiz, Tarımsal KOBİ Kredisi’dir. Kredimizin üst limiti 15 milyon lira, devlet tarafından ödenen kısmı dışındaki yıllık faiz oranı yüzde 4,75’tir. Yatırım kredilerinde 10 yıla işletmede 24 aya kadar vade uygulanabilecektir. Pek çok işletme faaliyetinde bu kredi kullanılabilecek. 

Üçüncü müjde Tarım Borç Transferi Kredisi.  Üst limiti 5 milyon lira olacak bu kredinin de faiz oranı yüzde 9,75 ve vadesi 60 aydır.”

HABERLER  Viranşehir’de kitap fuarı kapılarını açtı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.