enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Karaköprü’de 9 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma çalışmaları yapıldı

Karaköprü’de 9 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma çalışmaları yapıldı

Karaköprü’de 9 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma çalışmaları yapıldı
09.01.2023 10:25
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yeşil alan oranını artırmak için yeni parklar yapılıyor. Atakent Mahallesine kazandırılan 9 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi Karaköprü’de yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 2022 yılında ilçeye 150 bin metrekare alanda 24 yeni park kazandıran Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2023 yılında da ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeşil alan ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor.

Atakent Mahallesinde yaklaşık 9 bin metrekare alanda kazandırılan yeni parkta ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirilirken, çimlendirme ve park mobilyası montajının ardından yeni park vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yemyeşil bir ilçe hayali kurduklarını söyleyen Baydilli bu doğrultuda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yoğun bir yeşil alan çalışması gerçekleştirildiğine dikkati çekti. Baydilli, “Karaköprü’müzde vatandaşlarımıza dinlenme ve nefes alma alanları oluşturmak için göreve ilk geldiğimizden itibaren ciddi bir oranda yeşil alanı ilçemize kazandırdık. 2022 yılında 150 bin metrekare alanda 24 yeni parkı ilçemize kazandırdık ve 2023 yılında da planlamamız dahilinde yaklaşık 100 bin metrekare alanda 20 yeni park daha yapıp yeşil alan oranımızı katlayacağız.

Daha yeşil ve yaşanılabilir bir Karaköprü için yoğun çalışıyoruz, çabalıyoruz. Çünkü burada yaşayan her vatandaşımızı çok önemsiyoruz, onlar için güzel yaşam alanları oluşturmak için mesai harcıyoruz. İnşallah 2023 yılı da bizim için güzel hizmetlerle ilçemizi kalkındıracağımız, güzelleştireceğimiz bir hizmet yılı olarak geçecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atakent Mahallesinin yanı sıra Güllübağ, Batıkent, Doğukent, Seyrantepe ve Mehmetçik mahallelerinde de program dahilinde yeni yeşil alan kazandırma çalışmalarını sürdürecek.

HABERLER  Orta gelirliye konut kampanyasında yeni ayrıntılar belli oldu
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.