enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Haliliye’de gençlere moral ve motivasyon eğitimi

Haliliye’de gençlere moral ve motivasyon eğitimi

Haliliye’de gençlere moral ve motivasyon eğitimi
13.01.2023 12:06
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi tarafından 11 okulda düzenlenen “Başarıda Moral ve Motivasyon” semineri ile Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul gençlerle bir araya geldi.

Eğitime ve gençliğe önem veren Haliliye Belediyesi çalışmalara devam ediyor.

Gençliğe yönelik faaliyetler artırılırken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü düzenlediği eğitim seminerleriyle öğrencilere destek oluyor. Bu kapsamda “Başarıda Moral ve Motivasyon” konulu seminer ile Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul, 11 farklı okulda gençlerle buluştu. Düzenlenen seminer ile Dr. Halit Ertuğrul, öğrencilere başarıya ulaşmanın yollarını anlattı. Öğrencilerin ve okul yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği seminerde Dr. Halit Ertuğrul, başarılı ve mutlu bir yaşamı, ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine yaptığı sunumunu kendi hayat hikayesinden verdiği örneklerle pekiştirdi.

Semineri ilgiyle dinleyen öğrenciler, program sonunda Dr. Halit Ertuğrul’a kitaplarını imzalattı. Merak ettikleri soruların da yanıtını alan gençler, düzenlenen seminer nedeniyle Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Eğitime verdiği destekten ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul ise, “Haliliye Belediyesinin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime desteğine bizzat şahit oldum. Çok teşekkür ediyorum, inşallah bir dahaki gelişimizle yine hasretle kucaklaşırız” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Alıcılara kızan üretici tonlarca biberi tarlada bıraktı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.