enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Yavuz: Hemşerilerimizin en doğruyu seçeceğinden zerre şüphemiz yoktur

Yavuz: Hemşerilerimizin en doğruyu seçeceğinden zerre şüphemiz yoktur

Yavuz: Hemşerilerimizin en doğruyu seçeceğinden zerre şüphemiz yoktur
18.01.2023 11:02
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, partisinin düzenlediği divan toplantısında konuştu. Başkan Yavuz, “Ülkemizin adeta seçim kaderini belirleyen Şanlıurfa şehrimiz, feraseti ile en doğruyu seçeceğinden zerre şüphemiz yoktur” dedi.

ŞANLIURFA -Yeniden Refah Partisi (YRP), Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, Karaköprü’de ocak ayı ilçe divan toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Yavuz, seçime yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yıllardan beridir necip milletimizin, gerçekleşmeyen vaatler ile oyları alınmış fakat hizmet yolunda noksan kalınmış ve Beytü’l-mal’a sahip çıkılmamıştır. Yeniden Refah Partisi olarak her daim söylüyoruz, daha önce denenmiş artık milletimize hizmet noktasında verebileceği bir şeyi kalmamışları tekrar denemek şehrimize, milletimize ne yazık ki sağlayacağı fayda kalmamıştır.

Seçim döneminde, seçime aylar kala, kahraman gibi ortaya çıkmaları hiç samimi gelmemektedir. Yıllardan beridir necip milletimizin tensipleri ile devletimizin çeşitli kademelerinde görevler almış, belediye başkanlıkları, milletvekillikleri yapmış bakanlıklar yapmışların, yetki ellerinde olmasına karşın şehrimize fayda sağlayamadıkları gibi yine bir seçim döneminde adeta kahramanlar gibi parlatılmasını asil ve necip milletimiz farkındadır.

Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki Allah’ın izni ve milletimizin tensipleri şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde genç, dinamik, vizyonu geniş, önce ahlâk ve maneviyat diyen, ehliyet ve liyakat sahibi gençlerin önünü açmak, daha hayırlı olacaktır. Yeniden Refah Partisi olarak, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in öncülüğünde Yeniden Büyük Türkiye’yi bizler kurar ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin sorun ve sıkıntılarını ancak milli görüş kadroları çözebilir.

Ülkemizin adeta seçim kaderini belirleyen Şanlıurfa şehrimiz, feraseti ile en doğruyu seçeceğinden zerre şüphemiz yoktur”.

HABERLER  Akademik Hareketlilik Projesi hayata geçiyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.