enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7980
ALTIN
2.420,47
BIST
9.754,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Çok Bulutlu
31°C

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak mazbatasını aldı

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak mazbatasını aldı

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak mazbatasını aldı
19.01.2023 13:04
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa İl Başkanı seçilen Ahmet Budak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Haliliye 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda mazbatasını alarak göreve başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde İl Olağanüstü Kongresi’ne gitti. Kongrede İl Başkanı seçilen Ahmet ve Budak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün 1. Haliliye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda mazbatalarını alarak göreve başladı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığının İl Olağanüstü Kongresi 14 Ocak tarihinde GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılmıştı.

Mazbatasını alan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“14.01. 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının İl Olağanüstü Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize İl delegelerimiz ve Partililerimiz büyük ilgi gösterdiler. Kongremizde Şahsıma ve Yönetim Kuruluna destek veren delegelerimize teşekkür ederim. Önümüzde çok önemli bir Genel seçim var. Bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. Şanlıurfa’mızda ekonomi başta olmak üzere yaşanan birçok problemler var. Bu sorun ve problemleri yerinde tespit edip çözüme kavuşması için Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde Partimizin Başarısı için Genel Merkezimizle, CHP Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlıkla, Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarımla, İlçe Başkanlarımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla ve Partililerimizle birlikte, ele verip, gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz”.

HABERLER  Yapımı tamamlanan mescidin açılışı yapıldı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.