enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi
21.01.2023 11:18
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde açılan ve Türkiye’nin birçok ilinden çok sayıda esnafın katıldığı 10. Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FUAR MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUAR MERKEZİNDE AÇILAN 10. GIDA, YÖRESEL ÜRÜNLER, HEDİYELİK EŞYA VE EL SANATLARI FUARI VATANDAŞLARIN ZİYARETLERİYLE DOLDU TAŞTI.

Türkiye’nin birçok ilinden coğrafi işaretli ürünlerin de sergilendiği fuarı ziyaret eden ve alışveriş yapan aileler kurulan stantları ve ürünleri incelerken çocuklarda fuar alanı içerisinde kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Trabzon’dan Hatay’a, Ankara’dan, Van’a kadar Türkiye’nin 81 ilinden gelen lezzetler Şanlıurfa Fuar Merkezinde tek çatı altında toplandı. 13 Ocak’ta ziyaretçilerine kapılarını açan fuar 22 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek. 

Fuar alanına gelen ve çeşitli ürünlerden alan vatandaşlar bu fuarların sayısının artması gerektiğini belirterek istenilen her ürüne tek çatı altında ulaşmanın son derece güzel bir durum olduğunu aktararak fuarları destekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

HABERLER  Urfa’da jandarmadan minik öğrencilere seminer
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.