enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması başvuruları başladı

Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması başvuruları başladı

Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması başvuruları başladı
01.02.2023 15:29
0
A+
A-

AGD tarafından her sene düzenlenen Ortaokullar Efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışması’nın başvuruları 30 Ocak’ta başladı, 5 Mart tarihine kadar devam edecek.

Peygamber Efendimizin (S.A.V.) hayatını daha fazla gence anlatabilmek ve idrak ederek hayatlarında sünnet-i seniyyeyi tatbik edebilmeleri amacıyla her sene düzenlenen “Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması” bu sene de Türkiye genelinden binlerce ortaokullu gencin katılımıyla gerçekleştirilecek.

AGD tarafından her sene düzenlenen yarışma için başvurular 30 Ocak itibarıyla başladı. Başvurular 5 Mart tarihine kadar devam edecek. 

Sınava katılmak isteyen ortaokullu gençlerin ‘efendimizinizinde.com’ internet adresini ziyaret ederek başvuruda bulunması gerekirken, 18 Mart’da gerçekleştirilecek sınav sonucunda, Türkiye geneli derecede birinciye 8 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 6 bin TL, dördüncüye 5 bin TL ve beşinciye ise 4  bin TL ödül verilecek.

HABERLER  Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi aileye yeni ev yapıldı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.