enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Bakan Nebati’nin isminin verildiği kavşakla ilgili Büyükşehir’den açıklama geldi!

Bakan Nebati’nin isminin verildiği kavşakla ilgili Büyükşehir’den açıklama geldi!

Bakan Nebati’nin isminin verildiği kavşakla ilgili Büyükşehir’den açıklama geldi!
02.02.2023 09:17
0
A+
A-

Necmettin Cevheri Bulvarında bulunan 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı’nın ismi Dr. Nureddin Nebati Köprülü Kavşağı olarak değiştirilmişti. Tartışma konusu olan kavşak isimlendirmesine ilişkin Büyükşehir Belediyesinden açıklama geld

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Necmettin Cevheri Bulvarında bulunan 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı’nın ismi Dr. Nureddin Nebati Köprülü Kavşağı olarak değiştirilmesine yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada, Bakan Nebati’nin adı sehven ve yanlışlıkla ilk kavşağa asıldığı, “15 Temmuz” ismi mevcut kavşakta devam edeceği belirtildi.

Sosyal medya aracılığıyla yapılan paylaşımda, “Hazine ve Maliye Bakanımız, hemşehrimiz Sn. Nurettin Nebati’nin isminin şehrimizde yer alan isimsiz bir kavşağa verilmesi hususu, meclisimizde kararlaştırılmıştı.

Mevcut iki kavşaktan isimsiz olan kavşak yerine Sayın Bakanımızın adı sehven ve yanlışlıkla ilk kavşağa asılmıştı.

“15 Temmuz” ismi mevcut kavşakta devam edecektir. Fakat bakanımız isminin herhangi bir kavşağa verilmesini istememektedir. Bu nedenle isimsiz kavşağa yeni bir isimlendirme yapılacaktır.

15 Temmuz ve Demokrasi Şehitleri bizim en önemli önceliğimizdir. 2016 yılındaki nöbetlerde hemşehrilerimizle beraberdik, bugünde aynı hassasiyetimiz devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

HABERLER  Şanlıurfa emniyetinden dev operasyon! 49 gözaltı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.