enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5945
EURO
34,7759
ALTIN
2.408,59
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
30°C
Şanlıurfa
30°C
Açık
Salı Açık
33°C
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C

Şanlıurfa’da eğitime kar engeli

Şanlıurfa’da eğitime kar engeli

Şanlıurfa’da eğitime kar engeli
05.02.2023 12:00
0
A+
A-

Şanlıurfa’da kar yağışı nedeniyle eğitime 7 Şubat’a kadar ara verildi. Kararı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından duyurdu. Ayrıca Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, 6 Şubat Pazartesi günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde olumsuz hava koşulları nedeniyle sömestir tatili 1 gün daha uzatıldı. Kararı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından duyurdu

 Vali Ayhan, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar da göz önünde bulundurularak 6 Şubat Pazartesi günü, Şanlıurfa genelinde eğitim öğretim yapılmayacağını aktardı.

 Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “Değerli evlatlarım, öğretmenlerim; Tatilinizi 1 gün daha uzattık. Yarıyıl tatili bitti ama il dışından gelecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin güvenliği için 6 Şubat’ta okullarımız tatil. Bir gün daha kitaplarınızla ve yağan karla tatilin tadını çıkarın”

 HAMİLE VE ENGELLİ KAMU GÖREVLİLERİNE KAR NEDENİYLE İDARİ İZİN

 Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada ise, 6 Şubat Pazartesi günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirterek, şunlar kaydedildi:

 “İlimizde etkisini gösteren kar yağışının ulaşımda aksamalar, don ve buzlanma gibi olaylar başta olmak üzere getirebileceği olumsuzluklara karşı; ayrıca tatil dönüşünde il dışından gelecek olan öğretmenlerimizin güvenliklerini tehlikeye atmamak adına tedbir amaçlı olarak;

 Şanlıurfa genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmî-özel örgün (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise), halk eğitim merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, etüt merkezleri, takviye kursları, gündüz bakımevleri ile çocuk kulüpleri 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) gün süre ile tatil edilmiştir.

 Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kamu görevlileri de 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.”

HABERLER  Siverek Kaymakamlığı’ndan ‘hak sahipliği’ duyurusu
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.