enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfaspor’un yardım dolu takım otobüsü depremzedeler için yola çıktı

Şanlıurfaspor’un yardım dolu takım otobüsü depremzedeler için yola çıktı

Şanlıurfaspor’un yardım dolu takım otobüsü depremzedeler için yola çıktı
09.02.2023 12:42
0
A+
A-

Şanlıurfa dahil 10 ilimizde yaşanan depremin ardından yaraları sarmak için spor kulüplerinin seferberliği artarak devam ediyor.

Büyük bir kenetlenme örneği sergileyen kulüpler arasında Şanlıurfaspor’da yer alıyor. Şanlıurfaspor’un gıda ve giyim malzemeleri ile dolu takım otobüsü depremzedeler için yola çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 10 ilimizde hissedilen 7.7’lik depremin ardından yaraların sarılması için tüm spor kulüplerinin çalışmaları sürüyor. 

Başta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere ülke genelinde bütün kulüpler büyük bir kenetlenme örneği ortaya koyuyor.

Şanlıurfaspor’un da gıda ve giyim malzemeleri ile dolu takım otobüsü Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine gitti.

HABERLER  Kovid-19 salgınında düşük riskli il sayısı 21'e çıktı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.