enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3593
EURO
34,7831
ALTIN
2.393,79
BIST
10.270,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C

CHP’lilerin kınadığı başlarına geldi! “Beylerin keyfi yerinde…”

CHP’lilerin kınadığı başlarına geldi! “Beylerin keyfi yerinde…”

CHP’lilerin kınadığı başlarına geldi! “Beylerin keyfi yerinde…”
16.02.2023 11:57
0
A+
A-

CHP’li Mahmut Tanal, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un deprem illerinden Şanlıurfa ziyareti sırasında çekilen fotoğrafın gülme detayına dikkat çekerek “Beylerin keyfi yerinde” diyerek eleştiride bulunmuştu. Tanal’ın da Şanlıurfa ziyaretinde selfie çektiği ve beraberindeki heyetin güldükleri anlar ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kınadığını birebir yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli çifte depremin etkilendiği illerden Şanlıurfa’da yapılan ziyaretlerden birini de AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi. Çadırların kurulduğu bölgede depremzedeleri ziyaret eden Kurtulmuş’un Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile gerçekleştirdiği ziyaretten bir kare paylaşıldı.

Fotoğraftaki gülme detayına dikkat çeken CHP’li Tanal, sert eleştirilerde bulundu ve “Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa’ya #deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP’li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar! 10 binlerce kişi yaralandı. Hala enkaz altından çıkarılmayan vatandaşlarımız var. Bu neyin kahkahası? Bu neyin sevinci? İlk 2 gün depremzedeleri kendi kaderleriyle baş başa bıraktınız. Sizin bu davranışlarınız ne insanidir ne örf ve adetlerimize uyar ne de taziye ve yas adabına uyar!” dedi.

KINADIĞINI YAŞADI

Tanal’a özellikle depremin ilk saatlerinden itibaren sahada olan Canpolat için yaptığı eleştiriden dolayı da tepkiler gelirken, Tanal yaptığı eleştiriden kısa bir süre sonra kınadığını yaşadı. Şanlıurfa temaslarında bir arayan CHP’li heyetin güldükleri anların yer aldığı kareler sosyal medyada paylaşıldı. Karelerden birinde Tanal’ın selfie çektiği de görüldü.

“Tanal kınadığını yaşadı” yorumları yapıldı.

BAŞKAN CANPOLAT: BİR ÇOCUĞA YAPILAN TEBESSÜMDÜ

Başkan Canpolat ise güldükleri karenin arka planında bir çocuğa tebessümün yattığını ifade ederek” Masumane şekilde bir çocuğa yapılan tebessümü çarptırarak iftira ile siyasi yağmacılık haline dönüştürenlerin, aslı ortada. Şüphesiz Allah doğruları ve gerçekleri bilendir. Asluhu Nesluhu…” sözleriyle Tanal’a yanıt verdi. 

HABERLER  Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de toplanacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.