enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3782
EURO
34,7437
ALTIN
2.429,32
BIST
10.012,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Karaköprü Belediyesi parklara zarar verenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak

Karaköprü Belediyesi parklara zarar verenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak

Karaköprü Belediyesi parklara zarar verenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak
19.02.2023 09:57
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki parklara zarar veren şahıslar ile ilgili yaptığı açıklamada ilgili yerlere suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli son dönemlerde ilçedeki bazı parklara kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi ile ilgili  bir açıklama yaparak kamu malına zarar veren bu şahısların belirlenip cezalandırması için girişimde bulunacaklarını belirtti.

 Başkan Baydilli insanların dinlenebilecekleri yesil alanlar oluşturmak için ilçeye kazandırdıkları parklarda mobilyalara verilen zarara tepki göstererek, “Karaköprü Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Bunun için ilçemize yeni parklar kazandırırken, parklara verilen zararı asla kabul edemeyiz.

Unutulmamalıdır ki sosyal alanlarımıza ve parklarımıza bu yapılanlar, sadece çalışmalarımız ve verilen emeğe değil tüm hemşehrilerimizin hakkına da yapılmış bir saldırıdır. Vatandaşlarımızın hakkını kimseye yedirmemek, emeklerimizin heba edilmesine müsaade etmemek için parklarımıza zarar veren kişilerin cezalandırılması için gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.

Başkan Baydilli, vatandaşların da bu tür vakalara şahit olduklarında emniyet güçlerine veya belediyeye bildirmelerini rica etti.

BİHA

HABERLER  En çok silahlı şiddet olayı Şanlıurfa’da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.