enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4831
EURO
34,5443
ALTIN
2.475,04
BIST
9.526,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
26°C

Urfalı sanatçı Bodrum’da 5 dairesini depremzedelere açtı

Urfalı sanatçı Bodrum’da 5 dairesini depremzedelere açtı

Urfalı sanatçı Bodrum’da 5 dairesini depremzedelere açtı
21.02.2023 10:22
0
A+
A-

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, evlerini depremzedeler için açtı. Tatlıses Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın çağrısı sonrası Bodrum’daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyasına bağışladı. Tatlıses, daha önce de memleketi Şanlıurfa’da depremzedeler için fırın tahsis etmişti.

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni başlattıkları “Evim Yuvan Olsun” kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini bildirdi.

Oktay açıklamasında “Türkiye’de yaşayıp ikinci evi olan ya da yurt dışında yaşayıp Türkiye’de ikinci evi olan, kullanmadıkları evlerini veya yazlık evlerini depremzede ailelerin kullanımına bedelsiz olarak sunmak veya evlerini uygun şartlarda depremzede ailelerin oturması için kiralamak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığıyla evimyuvanolsun sitesinden başvurabilirler” dedi.

TATLISES HAREKETE GEÇTİ.

İbrahim Tatlıses bu çağrıdan sonra hemen harekete geçti. İbrahim Tatlıses, Bodrum’daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyasına bağışladı.

İbrahim Tatlıses, “Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum’daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkanınız varsa siz de açın” dedi.

FIRIN TAHSİS ETMİŞTİ

Urfalı türkücü, daha öncede doğduğu mağara ile Şanlıurfa Müzesi arasında yer alan Hacı Baba somun fırını ile anlaşmış, 10 gün boyuncu günlük 3 bin ekmeğin dağıtılmasına sağlamıştı.

HABERLER  Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa'da yabancı öğrencilerle buluştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.