enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5555
EURO
34,8891
ALTIN
2.431,20
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Viranşehir Belediyesinden depremzedeler için kışlık giysi desteği

Viranşehir Belediyesinden depremzedeler için kışlık giysi desteği

Viranşehir Belediyesinden depremzedeler için kışlık giysi desteği
22.02.2023 11:42
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi tarafından depremzedeler için başlatılan yardım seferberliği çerçevesinde kışlık giysi dikimi yapılıyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen depremzedeler için Viranşehir Belediye tarafından başlatılan yardımlar sürüyor.

Viranşehir Belediyesine bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde dikiş nakış kursu alan kursiyerler, hocaları ile birlikte örnek bir davranışa imza atıyor. Dikiş nakış atölyesinde; depremzedeler için bayan ve çocuk pijama takımı, bayan ceket ve yelek, bere, atkı, çocuk battaniyesi gibi ürünler dikiliyor. Kesim ve dikimi yapılan ürünler, paketlenerek deprem bölgesindeki afetzedelere gönderiliyor.

Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde görev yapan Giyim Teknolojileri Usta Öğreticisi Sultan Ülük, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin açtığı yaraların sarılmasına destek olmak için dikiş nakış kurslarında kışlık malzeme üretmeye başladıklarını söyledi. Üretimlerinin devam ettiğini belirten Ülük, “Elimizden geldiğince fazla kışlık malzeme üretip deprem bölgesine göndereceğiz. Bir nebzede olsa depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERLER  Barış Pınarında Eğitim Öğretim Başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.