enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

1 Mart’ta kadar eğitim öğretime hazır hale getirilecek

1 Mart’ta kadar eğitim öğretime hazır hale getirilecek

1 Mart’ta kadar eğitim öğretime hazır hale getirilecek
25.02.2023 16:35
0
A+
A-

Eyyübiye’de, deprem sonrası az hasarlı olarak tespit edilen okulda tadilat çalışmaları sürüyor. Okulun 1 Mart’ta kadar eğitim öğretime yeniden başlayacak.

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası yapılan inceleme de hasarlı olduğu tespit edilen ve eğitime kapatılan Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Mithatpaşa Ortaokulu’nun tekrar eğitime açılması için güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 1 Mart’ta kadar çalışmaların tamamlanması planlanan okulda yeniden eğitim öğretime başlayacak

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem afet bölgesinde yer alan Şanlıurfa’yı da etkilemişti. Yıkıcı depremler eğitim öğretimin akışını da aksattı. Şehirde okullarda hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekiplerinin iki kez incelemelerde bulunduğu Eyyübiye ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Mithatpaşa Ortaokulu’nun kolonlarında bir sıkıntı olmadığı ve yapılan tadilatlar sonrası 1 Mart tarihinde açılacağını belirtildi.

Az hasarlı olarak tespit edilen 600 öğrenci ve 43 öğretmenin bulunduğu Mithatpaşa Ortaokulu 1 Mart Çarşamba günü eğitim öğretim hayatına tekrardan başlayacak.

HABERLER  Urfa'da omurga eğriliğine ameliyatsız tedavi mümkün!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.