enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Afetzede çocuklar için 319 bin koruyucu aile başvurusu

Afetzede çocuklar için 319 bin koruyucu aile başvurusu

Afetzede çocuklar için 319 bin koruyucu aile başvurusu
28.02.2023 10:15
0
A+
A-

Depremin ardından 319 bin 241 aile, depremzede çocuklara koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

E-Devlet üzerinden yapılan Başvuru üzerine yapılan ilk görüşme sonrası Koruyucu Aile olma sürecine devam etmek isteyen ve ilk görüşmesi olumlu geçen kişilerden sağlık raporu ve adli sicil belgesi gibi çeşitli belgeler isteniyor.

Belgeler üzerinden ön inceleme yapılıyor, başvuruya engel bir durum tespit edilmediği takdirde de sosyal inceleme sürecine geçiliyor. Başvurular il müdürlüklerinde oluşturulan komisyonlar yoluyla de gözden geçirilerek aileler sıraya alınıyor. Bakanlıktan edinilen bilgiye göre bu süreç 3-6 ay arası değişen bir zamana yayılıyor.

HABERLER  HDP'li 11 milletvekiline ait 13 fezleke TBMM'de
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.