enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Karaköprü’de parklarda yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor

Karaköprü’de parklarda yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor

Karaköprü’de parklarda yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor
28.02.2023 10:28
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi ilçedeki parklarda ağaç budama, bakım ve onarım çalışmalarıyla parkları yaz aylarına hazırlıyor.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklarda bakım, onarım ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Yağışlı havaların ardından parklardaki ağaçların gelişimi, yeşil dokunun daha sağlıklı büyümesi için fazla kollarını budayan ekipler parklarda oyun grupları ve oturma gruplarının bakım ve onarımını da gerçekleştiriyor.

Her mahalledeki parklarda programlı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, budama çalışmalarıyla birlikte ağaç eksiği olan yeşil alanlarda ve yeni parklarda ağaç ekimi de gerçekleştiriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki yeşil alan oranını artırırken mevcut yeşil alanların bakımını da önemsediklerini ifade ederken mevcut parklarda budama ve onarımın yanı sıra yeni parklarda da ağaç dikim faaliyeti yürütüldüğünü dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Malumdur ki bu aylar park ve bahçelerde bakım dönemleridir ve bu dönemde yapılacak çalışmalar yaz aylarında parkların daha verimli hale gelmesini sağlayacaktır. Bu doğrultuda park ve bahçeler personelimiz de yağışlı havaların ardından işe koyularak parklarımızda ağaç dikimi, budama ve bakım hizmeti gerçekleştiriyor. İnşallah tüm parklarımızda, refüjlerde ve yeşil alanlarda bu çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mart ayı boyunca da program dahilinde parklarda budama, bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürecek

HABERLER  Canpolat çalışmaları denetledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.