enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4465
EURO
34,4931
ALTIN
2.470,12
BIST
9.555,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Prof. Dr. Güllüoğlü rektörlük görevini devraldı

Prof. Dr. Güllüoğlü rektörlük görevini devraldı

Prof. Dr. Güllüoğlü rektörlük görevini devraldı
17.03.2023 09:02
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Harran Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, görevi Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ten devraldı.

Harran Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Osmanbey Yerleşkesi’nde rektörlük makamında gerçekleşen devir-teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’ten devraldı.

Rektörlük görevini devreden Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“4 yıllık rektörlük görevim boyunca Harran Üniversitemize proje kültürünü getirmeye çalıştım,  bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Tahir hocamızın da üniversitemizin kalite çıtasını bir üst seviyeye taşıyacağına inancım tamdır.Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu hocamızın yeni görevini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ise şunları söyledi:

“Öncelikle asrın felaketi olarak bilinen depremlerde ve Şanlıurfa ile çevre illerimizde meydana gelen sel felaketinde vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Makamlar gelip geçicidir, önemli olan şehrimizi, üniversitemizi başarılı çalışmalarla layık olduğu yere getirmektir. Üniversiteler, şehirlerin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Biz üniversite olarak şehrimizin sanayisine, turizmine, ekonomisine bilimsel çalışmalarımız ile ivme kazandırmaya çalışacağız.

Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Mehmet Sabri Çelik Hocama da üniversitemize yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşanan Deprem ve Sel felaketleri sebebiyle Üniversitemizin ilgili tüm birim ve personelleri sahada yaraları sarmaya ve destek olmaya devam edeceklerdir”.

HABERLER  Urfa'da eğitimdeki ‘tadilat’ krizi büyüyecek!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.