enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4847
EURO
34,5827
ALTIN
2.482,13
BIST
9.566,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Şanlıurfaspor’dan maça davet

Şanlıurfaspor’dan maça davet

Şanlıurfaspor’dan maça davet
28.03.2023 13:45
0
A+
A-

Erzincan galibiyetinin ardından ara vermeden sürdürdüğü Düzcespor hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor, yarınki önemli maç için taraftara destek çağrısında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren sarı yeşilli ekip  yarın önemli bir karşılaşmaya daha çıkıyor.

 Zorlu Erzincan deplasmanının ardından gelir gelmez bu kez Düzcespor için hazırlıklarını tamamlayan takımda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı devam eden Behlül Aydın’ın kadroda yer alamayacağı tahmin ediliyor.

Sezon sonuna yaklaşılırken girilecek önemli bir virajda daha taraftara çağrı yapan kulüp, tüm Şanlıurfa halkını maça davet ederek destek çağrısında bulundu.

BOZKURT: TÜM MAÇLARA ŞAMPİYONLUK MAÇI GİBİ ÇIKIYORUZ

Erzincan maçını ve haftanın genel değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Serdar Bozkrut ise gruptaki liderlik yarışının giderek hız kazandığını söyledi. Son maça kadar bu yarışın devam edeceğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Bozkurt, “Az hata yapan takım şampiyon olacak. Biz hem hata yapmamak hem de şampiyonluk kupasını şehrimize getirmekte kararlıyız. Tüm maçlara tek tek bakıyoruz. Şimdi önümüzde Düzce maçı var. Bu maçı da alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

HABERLER  Karaköprüspor farklı kazandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.