enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

MEB Şanlıurfa’daki pilot okulları ziyaret edecek

MEB Şanlıurfa’daki pilot okulları ziyaret edecek

MEB Şanlıurfa’daki pilot okulları ziyaret edecek
01.04.2023 11:57
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan SEUP kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerin Adana ve Mersin etabı tamamlanırken sıra Şanlıurfa’ya geldi.

Yetkililerin kentte bulunan pilot okullardaki atölyeleri denetlemesi bekleniyor.

ŞANLIURFA – Avrupa Birliği’nin finansal destek verdiği Alman Kalkınma Bankası ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile uygulanan “Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi” (SEUP) çerçevesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen pilot illerdeki okullara yönelik ziyaretler yapılmakta.

Şanlıurfa’nın yanı sıra Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş ve Mersin’in de içinde yer aldığı bu illerde bulunan pilot okullara destekte bulunmak adına atölyeler düzenlenmekte.

Atölyelerin durumunu yerinde tespit etmek için bakanlık yetkilileri tarafından yapılan ziyaretlerin Adana ve Mersin etabı tamamlandığı duyuruldu. Daha önce sırayla Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Kilis etabı tamamlanan bu ziyaretlerin şimdiki durağı Şanlıurfa olacak.

HABERLER  Bakan Selçuk açıkladı: “Köy okulları açıllacak mı?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.