enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5249
EURO
34,8871
ALTIN
2.433,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfa’da kayınbiraderini öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı

Şanlıurfa’da kayınbiraderini öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı

Şanlıurfa’da kayınbiraderini öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı
05.04.2023 16:51
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde kayınbiraderi 41 yaşındaki Ferdi Balıkan’ı tabancayla vurarak öldüren Hülya B. emniyetteki ifadesinde namusu için yaptığını belirterek “Pişman değilim” dedi.

Şanlıurfa’nın  Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesinde önceki gün öğle saatlerinde, 3 çocuk annesi Hülya B., bir süre birlikte yaşayıp ayrıldıktan sonra çektiği uygunsuz görüntülerini  sosyal medyada paylaşmakla tehdit ettiği kayınbiraderi  Ferdi Balıkan’ı sokak ortasında silahla vurdu.

Olayın ardından Ferdi Balıkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 33 yaşındaki Hülya B. ise polise teslim oldu.

Hülya B. emniyetteki ifadesinde suçun itiraf ederek, eşinin kardeşini namusu temizlemek için vurduğu söyledi.

İfadesinde, eşinin işe gittikten sonra kayınbiraderi Ferdi Balıkan’ın yardım etme bahanesiyle sık sık yanına gelmeye başladığını belirten Hülya B., “Bana ilgi gösteren kayınbiraderimle duygusal bir yakınlaşmanın ardından ilişki yaşamaya başladık. Ama daha sonra bu ilişkimizi kocam öğrendi. İlişkimizin ortaya çıkması üzerine İsmail ve Ferdi arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada her ikisi de yaralandı. Kardeşler vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Ben ilk olarak kayınbiraderimle İzmir’e gittim. Bir süre sonra İzmir’de aramızda tartışma çıkınca, özlediğim eşim ve çocuklarıma geri döndüm ve olaylardan uzak kalmak için Diyarbakır’a yerleştik” ifadelerini kullandı.

“GÖRÜNTÜLERİMİ TİKTOK’TAN PAYLAŞMA TEHDİDİNDE BULUNDU”

Hülya B., son dönemde yine kayınbiraderinin telefonla tacizine maruz kaldığını ileri sürerek, ifadesini şöyle sürdürdü:

“Kayınbiraderim onunla birlikte olmam için sürekli telefonla rahatsız ediyordu. Israrcı teklifini geri çevirince bu kez, birlikte yaşadığımız dönemlere ait uygunsuz görüntülerimi, TikTok hesabından paylaşma tehdidinde bulunmaya başladı. Bunun üzerine evde, kocama ait ruhsatsız tabancayı alarak Şanlıurfa’ya geldim. Paşabağı Mahallesi’nde evden çıkan Ferdi’yi tabancayla kovaladım ve sonra vurdum. Namusum için yaptım ve pişman değilim.”

HABERLER  Şanlıurfa'da sağanak etkili oluyor! Valilik eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adli makamlara sevk edilen Hülya B., ‘tasarlayarak öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.