enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5304
EURO
34,8798
ALTIN
2.441,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfalı sporculardan büyük başarı

Şanlıurfalı sporculardan büyük başarı

Şanlıurfalı sporculardan büyük başarı
07.04.2023 16:33
0
A+
A-

Nevşehir’de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Şanlıurfalı sporculardan Süleyman Kolay tüm rakiplerini yenerek 34 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Mehmet Yakup Yavuz 38 kiloda, Nurullah Bulut ise 42 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının organize ettiği ve Judo Federasyonu’nun katkıları ile düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Final müsabakaları 56 ilden 400 sporcunun katılımı ile 5-6 Nisan tarihlerinde Nevşehir’de yapıldı.

Müsabakalar da Şanlıurfa’yı temsil eden Judoculardan Süleyman Kolay tüm rakiplerini yenerek 34 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Mehmet Yakup Yavuz 38 kiloda Türkiye ikincisi ve Nurullah Bulut 42 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “ Şehrimize bir Türkiye Şampiyonluğu ve iki Türkiye ikinciliği madalyası ile döndüğümüz için mutlu ve gururluyuz. Şanlıurfa Judo ailesi olarak alt yapı çalışmalarına çok ciddi önem verdiğimizi bir kez daha ispatlamış olduk. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş, Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz, Judo Federasyonu Başkan Danışmanımız Ali İhsan Delioğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da sıra dışı süper kupa: Galatasaray'a rakip U19 Fenerbahçe!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.