enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Karaköprü kırsalda yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Karaköprü kırsalda yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Karaköprü kırsalda yol yenileme çalışmaları devam ediyor
14.04.2023 18:47
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmaları kapsamında Sarım Mahallesinde sel nedeniyle bozulan yolları düzenleyip stabilize malzeme serimiyle yeniliyor

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde yol yenileme çalışması gerçekleştirirken, vatandaşların mağdur olmaması için sel sonrası zarar gören yollar düzenlenip hizmete hazır hale getiriliyor.

Sarım Kırsal Mahallesinde selin izlerini silmek ve vatandaşların kırsal bağlantı yollarını kullanabilmesi için yol yenileme çalışması yapılıyor. Köprülerinde bozulma olan köy yollarında suyun transferi için boru döşeme faaliyeti icra edildikten sonra yollara stabilize malzeme serimi gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerin bir kısmının da sel felaketinden zarar gördüğünü hatırlatarak, “İlk andan itibaren kırsalda çalışma başlatıp acil durumlara müdahale ettik. Daha sonra program dahilinde selden zarar gören köy yollarını yenileme çalışmaları başlattık ve birçok kırsal noktamızda yol sıkıntısını çözdük. İnşallah kısa bir süre sonra yollarında sorun yaşanan kırsal mahalle bırakmayacağız, bu doğrultuda mücadele eden ve yoğun bir mesai harcayan kırsal hizmetler personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sarım Mahallesi Muhtarı Yılmaz Demirkol da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Sel sonrası yollarımızda bozulma olmuştu ve Karaköprü Belediyesi ekiplerimiz mahallemizdeki yolları yeniliyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Metin Baydilli başkanımıza ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyorum”.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

HABERLER  Karaköprü İstanbul’dan 3 puanla dönüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.