enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şanlıurfa’da Kılıçdaroğlu’na eleştiri: Tefeciler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şanlıurfa’da Kılıçdaroğlu’na eleştiri: Tefeciler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şanlıurfa’da Kılıçdaroğlu’na eleştiri: Tefeciler…
17.04.2023 12:08
0
A+
A-

Şanlıurfa’da iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu için “İngiltere’den 300 milyar dolar getiriyormuş. Nasıl getiriyorsun? Bunlar tefeciliğe soyundu. Bunun başka izahı yok” dedi.

ŞANLIURFA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkân Anahtar Teslim Töreni’ne katıldı ve ardından İftar Programı’nda Şanlıurfalılarla buluştu.

Bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan milli güvenlik meselesine değindi ve “Ülkemizin güvenliğini tehlikeye sokmaya eyvallah etmeyeceğiz” diyerek önümüzdeki dönemde de sınır güvenliğine dair taviz verilmeyeceğinin altını çizdi. 

“URFA’YA HARBİ DAVRANDIK”

20 yılda Şanlıurfa’nın değişimine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan “Urfa bizi bilir. Biz de Urfa’yı çok iyi biliriz. Sizlere karşı hep samimi oldu. Harbi davrandık. Çabamızın şahidi sizlersiniz. 138 milyar liralık yatırım yaptık. Eğitimde, sağlıkta, ulşımda, sanayide, tarımda, turizmde şehrimize sayısız eserler kazandırdık. 2002’in Urfa’sı ile 2023’ün Şanlıurfa’sının devası farkı sizler görüyorsunuz. Bunun arkasında güçlü bir irade güçlü bir siyaset var” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR TEFECİLİĞE SOYUNDU”

Konuşmasında CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“İngiltere’den 300 milyar dolar getiriyormuş. Nerde bu para? Nasıl getiriyorsun? Sana kim güvenir de bu parayı verir? Bunlar tefeciliğe soyundu. Bunun başla izahı yok. Benim milletim bu tefecilere bu bay bay Kemal’e ve yandaşlarına 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecek mi?

“GELECEĞİZ, SELO’YU CEZAEVİNDEN ÇIKARACAĞIZ DİYOR”

Kılıçdaroğlu’nun, HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde çıkarılması vaadine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu Selo nerede? Bay bay Kemal ne diyor? Geleceğiz, Selo’yu cezaevinden çıkaracağız. Evlat katili nerede? (Abdullah Öcalan’ı kastederek) Evlat katili o da adada? Onu da çıkaracakmış.”

HABERLER  Oy farkı yüzde 3 ile 5 arasında!

“ŞANLIURFA KARARINI VERDİ”

Bugünkü coşkulu karşılama sonrası 14 Mayıs seçimlerde Şanlıurfa’nın kararını verdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ben Şanlıurfa’nın basiretine güveniyorum. Şanlıurfa o meydanda muhteşem bir toplulukla vardı. Havalimanından oraya 1 saate aşkın zamanda geldik. Bu demek ki Şanlıurfa kararını verdi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları sık sık sloganlarla kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.